0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Blog varázs

Őszi levélkép készítése

Összegyűjtöttétek a csodás leveleket, de nem tudtok várni pár napot, amíg kész lesz a préselés? Nagyszerű, mert most egy olyan technikát mutatok, amihez nem kell préselni a leveleket.

Az összegyűjtött leveleket lepréselve gyönyörű sima felületeket kapunk, azonban ezek a kiszáradt levelek nagyon törékenyek vágni szinte lehetetlen.

 

Szeretnék még ilyen kreatív ötleteket kapni!

 

A nyers leveleket azonban könnyen formára vághatjuk, akár ollóval vagy papír lyukasztóval.  Próbáljunk meg minél simább és színesebb leveleket választani.

A kiválasztott levelekből vágjunk egyszerű formákat: kört, háromszöget, téglalapot, négyszöget. Egyúttal ez egy kiváló lehetőség, hogy a kicsik geometria tudását fejlesszük.

 

Egyes jól sikerültebb leveleket egészben is felhasználhatunk. Képzeljük el milyen formában lehet felhasználni, mire hasonlít a legjobban. Ezzel fejleszthetjük a gyerekek képzelő erejét és kreativitását.

 

Szeretnék még ilyen kreatív ötleteket kapni!

 

Jó szórakozást!

Virág

Kedvet kaptál az alkotáshoz? Próbáld ki őszi varázsdobozunkat!

 

Te is szereted a sült alma és a fahéj illatát? Szereted nézni az őszi falevelek varázslatos színeit? Akkor ez a doboz neked készült. 

A doboz 8 foglalkoztató feladat hozzávalóit és leírását tartalmazza. Segítségével a kicsik megismerkedhetnek az ősz változásaival, miközben fejlődnek finom-motorikus képességeik és a fantáziájuk.

 

Érdekel, megnézem a terméket

 Bankkártyás fizetés

Kövess minket

Csak nyisd ki a dobozt és kezdődhet a varázslat!