0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Blog varázs

Töketető játék kartondobozból

Tudom, vannak, akik nem szeretik, de nálunk nagy buli a Halloween.  Hát, hogy is ne lenne az? Hiszen minden van, amit egy kisgyerek kíván, sütik, édességek és jelmezek! Hogy mi kell még egy klassz Halloween bulihoz? Hát jópofa játékok, mint például ez a töketető játék.

Hozzávalók

  • Nagyobb kartondoboz
  • egy ív narancssárga kartonlap
  • olló, tapétavágó, ragasztó
  • fekete, vastag filctoll
  • hungarocell golyók

 

 

 

Szeretnék még ilyen kreatív ötleteket kapni!

 

1. Töketető doboz


Kezdjük először a karton dobozzal kezdjük. Először is rajzoljátok meg az egymásra helyezett tököket a narancssárga karton papírra grafit ceruzával.

Ehhez kell egy kis kézügyesség, de nem olyan bonyolult a minta.

Ha kész vágjátok körbe kívülről és ragasszátok fel a doboz hátuljára. Hogy jobban mutasson, érdemes a dobozt egyszínűre festeni, én egy barna krepp papírral vontam be.

Ezután a szájakat vágjátok ki tapétavágóval, egyszerre a karton papírt és a dobozt.

Végül fekete filctollal emeljétek ki a szemeket és a körvonalakat. 

 

2. Tökeleség: a szemek


 

A  játék lényege , hogy minél kisebb lukakba találjunk be, megfelelő méretű labdákkal. Ha van otthon tenisz vagy pingponglabda, az is jó. Én 5 cm átmérőjű hungarocell golyókból készítettem szemeket a dobáláshoz.

 

Akinek ügyes keze van felrajzolhatja alkoholos filccel a szemeket, én előre kinyomtatott pupillákat ragasztottam a golyókra.

Először is nyomtassatok ki megfelelő méretű pupillákat, például innen. Vágjátok ki a pupillákat és dekupázs ragasztóval alaposan átkenve,ragasszátok őket a golyókra. nem baj, ha fehér, mert száradás után átlátszó lesz, olyan, mintha lelakkoztátok volna.

Rémes szórakozást!

Virág

Kedvet kaptál az alkotáshoz? Próbáld ki halloween varázsdobozunkat!

 

A doboz 10 kreatív feladatot tartalmaz. A doboz a feladatok részletes leírását és hozzávalóit tartalmazza. Segítségével a kicsik megismerkedhetnek a minták és formák varázslatos világával, miközben fejlődnek finom-motorikus képességeik és a fantáziájuk.

Az halloween varázs doboz útkereső, kézügyesség fejlesztő játékká alakítható.

 

Érdekel, megnézem a terméket

 Bankkártyás fizetés

Kövess minket

Csak nyisd ki a dobozt és kezdődhet a varázslat!