0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Blog varázs

Mit evett a szörny játék kartondobozokból

Sokan tiltakoznak a halloween ellen, de nálunk a gyerekek imádják, így kikerülni nem nagyon lehet. Hogyisne szeretnék hiszen leginkább az édesség és a beöltözés van a középpontban. Lassan közeledik a buli, úgyhogy ideje nekikezdeni a dekorációnak is.

Hozzávalók 

  • Egy közepes méretű kartondoboz
  • Egy tekercs krepp papír
  • Ragasztó
  • 2 db hungarocel gömb - beszerezhető itt
  • tollboa - beszerezhető itt (vagy bármelyik kreatív boltban) 
  • rajzlap
  • 2 db kb 30 cm-es vékony drót

 

Először is vágjuk ki a doboz tetejéz, úgy hogy egy kisgyerek keze még éppen beleférjen. A kivágott dobozt ragasztózzuk be és vonjuk be krepp papírral.

A karton papírból vágjunk háromszögeket és ragasszuk be belülről a szájába.

A hungarocel gömbökre rajzoljunk szemeket vagy nyomtassunk egyett és ragasszuk rá. Az így elkészített szemeket ragasztópisztollyal ragasszuk fel a doboz tetejére.

A drótokat ragasszuk fel a doboz oldalára és formázzuk úgy, ahogyan a kezeket szeretnénk állítani. Az enyém egy kis lapot fog. A boát vágjuk három részre és tekerjük rá a a drótokra úgy, hogy az két kezén végigérjen és ragasztópisztollyal rögzítsük ezt is. A harmadik boa darabot a szörnyike feje felé ragasszuk.

 

Szeretnék még ilyen kreatív ötleteket kapni!

 

A dobozba gyűjtsünk minél több "undi" dolgot. Pl.: lukas zoknit, műanyag pókot, játék kígyót. A feladat, hogy a gyerekek csukott szemmel belenyúlnak és kitalálják mit fogtak meg.

Kezdődhet is a móka.

Jó szórakozást!

Virág

 

Rémes szórakozást!

Virág

Kedvet kaptál az alkotáshoz? Próbáld ki halloween varázsdobozunkat!

 

A doboz 10 kreatív feladatot tartalmaz. A doboz a feladatok részletes leírását és hozzávalóit tartalmazza. Segítségével a kicsik megismerkedhetnek a minták és formák varázslatos világával, miközben fejlődnek finom-motorikus képességeik és a fantáziájuk.

Az halloween varázs doboz útkereső, kézügyesség fejlesztő játékká alakítható.

 

Érdekel, megnézem a terméket

 Bankkártyás fizetés

Kövess minket

Csak nyisd ki a dobozt és kezdődhet a varázslat!