0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Blog varázs

Őszi falevél kép készítés

Az őszi falevelek ezer féle színben és formában kinálják magukat a vidám alkotáshoz, semmi mást nem kell csinálnunk csak lehajolni érte. Hazafelé az oviból vagy a boltba sétálva csodáljátok együtt a színes lombokat és gyűjtsetek össze minél több gyönyörű falevelet.

A begyűjtött faleveleket ne tárolgassuk sokáig, hanem azonnal préseljük le. Így soká szép marad és dolgozni is könnyebb vele. A faleveleket helyezzük újságpapír lapok közé úgy, hogy egymáshoz ne érjenek. Ezután rakjuk egy nagyobb könyv vagy lexikon lapjai közé az újságot, úgy hogy a  levelek ne a könyv lapjai alatt legyenek. Helyezzünk a könyvre egypár nehezéket (akár további könyveket) és hagyjuk így 1-2 napig.

 

Szeretnék még ilyen kreatív ötleteket kapni!

 

 

Ha kiszáradtak és kisimultak a levelek könnyebben dolgozhatnak vele a gyerekek. Fogjunk egy rajzlapot és helyezzük el rajta a leveleket, tervezzük meg az alkotást. Ragasztózzuk be a lapot és óvatossan nyomkodjuk rá a leveleket az előre kitalált formában.

Aki szeretné vízfestékkel vagy vastag filccel tovább díszítheti a művet. Nyugodtan vágjátok ollóval formára a leveleket, ha nem megfelelő a formája.

Jó szórakozást!

 

Virág

 

Kedvet kaptál az alkotáshoz? Próbáld ki őszi varázsdobozunkat!

Te is szereted a sült alma és a fahéj illatát? Szereted nézni az őszi falevelek varázslatos színeit? Akkor ez a doboz neked készült. 

A doboz 8 foglalkoztató feladat hozzávalóit és leírását tartalmazza. Segítségével a kicsik megismerkedhetnek az ősz változásaival, miközben fejlődnek finom-motorikus képességeik és a fantáziájuk. 

Érdekel, megnézem a terméket

 

 Tags:

Bankkártyás fizetés

Kövess minket

Csak nyisd ki a dobozt és kezdődhet a varázslat!